Sopimuksella

0,00  30 minuuttia

Sopimuskumppanit (yritykset ja kunnat) voivat varata aikoja myös tämän kalenterin kautta.

Ei ilman sopimusta. Laskutus sopimuksen mukaan.

 

Osasto:

Kuvaus

Lääkehoidon Turva tarjoaa erilaisia lääkitysturvallisuuteen liittyviä palveluita myös julkisille sektorille ja yrityksille. Ajanvarauskalenteri on yksi keino yhteydenottoon.

Yhteistyösopimus

Ota yhteyttä, jos haluat käyttää säännöllisesti Lääkehoidon Turvan palveluita kunnassanne tai yrityksessänne. Sovitaan teidän tarpeisiinne paras palvelukokonaisuus yhdessä. Ei ole liian pientä tai suurta urakkaa, kysy rohkeasti!

Yrityksille

Yrityksille sopivia palveluita ovat mm. lääkehoitosuunnitelmat, lääkitysturvallisuuden auditointi, lääkehoidon lisäkoulutukset, moniammatillinen yhteistyö iäkkäiden lääkehoidon kokonaisarvioinneissa sekä neuvontapalvelu lääkitysongelmiin liittyvissä ongelmissa. Kehitetään yhdessä lääkitysturvallisuuttanne ja järkevöitetään asiakkaidenne lääkehoitoa.

Kotihoidon hoitajille apua lääkehoidon ongelmatilanteisiin. Myös puhelinpalvelut.

Farmaseutin käynnit hoivakodissanne esimerkiksi kerran tai kaksi kuukaudessa lisäävät lääkitysturvallisuutta. Räätälöity sisältö.

Voimme sopia erilaisia yhteydenottotapoja vastaamaan joustavasti tarpesiinne. Kysy lisää!

Kunnille

Sähköinen ajanvaraus helpottaa myös kuntien sopimustyöntekijöiden yhteydenottoja. Voimme sopia kiinteät tapaamis- ja yhteydenottoajat ja lisäksi ajanvarausmahdollisuuden kalenterin kautta. Kysykää myös puhelinpalvelua. Pyydä tarjous!

Voin tulla myös esittelemään palveluiden sisältöä ja neuvottelemaan teidän kuntaanne sopivista toiminnoista.