Lääkehoidon arviointi

279,00  60 minuuttia

Arvioidaan lääkehoidon tarkoituksenmukaisuus, teho, turvallisuus ja taloudellisuus. Muutosehdotukset lääkäriä varten.

Varaa sinulle sopiva aika alla olevasta sähköisestä kalenterista.

Osasto:

Kuvaus

Lääkehoidon arvioinnissa arvioidaan lääkehoidon tarkoituksenmukaisuus, teho, turvallisuus ja taloudellisuus. Muutosehdotukset lääkäriä varten. Onko lääkityksesi sinulle sopiva?

Kenelle

Lääkehoidon arviointi tulisi STM:n suosituksen mukaan tehdä vuosittain kaikille yli 75-vuotiaille monilääkityille. Ennaltaehkäisyn kannalta se on järkevää tehdä jo aiemmin, jos käytössäsi on 5 tai useampi lääkettä. Jos sinulla on ongelmia lääkkeiden käytössä tai haluat keskustella tarkemmin lääkityksesi kokonaisuudesta, on lääkehoidon arviointi sinulle sopiva palvelu.

Lääkehoidon arvioinnin sisältö

Sisältää esitietojen kartoituksen, noin tunnin vastaanoton, sen jälkeen kirjallisena tehtävän arvioinnin mm. lääkityksen kokonaisuudesta, annosten sopivuudesta, yhteisvaikutuksista, lääkehaitoista, ottoajankohdista, lääkkeenoton onnistumisesta, lääkkeenottotekniikoista, lääkityksen tarkoituksenmukaisuudesta ja tehosta, lääkkeiden soveltuvuudesta iäkkäille sekä mahdollisen munuaisten vajaatoiminnan vaikutuksesta lääkitykseen.

Lääkehoidon arviointi on parhaimmillaan moniammatillista yhteistyötä. Saat kuitenkin tästä palvelusta selkeän raportin muutosehdotuksineen lääkäriäsi varten.

Lääkärikulut eivät sisälly hintaan. Yhteistyölääkärimahdollisuus.

Kotikäyntimahdollisuus

Palvelu toteutetaan pääsääntöisesti etäpalveluna. Ohjeen saatte sähköpostitse. Tässä palvelussa kotikäyntimahdollisuus Jyvässeudulla. Kerro toiveestasi kassalla lisätiedot-kohdassa.

On ehdottoman tärkeää, että mahdolliset muutosehdotukset lääkityksessä toteutetaan vain lääkärin vastuulla. Hänellä on paras tieto ja ammattitaito terveydentilanne suhteen.