Etäpalvelut ja lääkeneuvonta

Tarvitsetko lääkeneuvontaa kotiin? Apteekeissa on Suomessa laadukas ja ilmainen lääkeneuvonta. Haluatko silti välillä jutella rauhassa lääkkeistäsi ilman jonoa takanasi? Onko lähin apteekki kaukana? Mietitkö voisiko vaivan hoitaa itse vai pitääkö varata lääkäriaika? Minulla on vuosien kokemus itsehoidosta ja hoidontarpeen arvioinnista. Lääkkeistä saat luotettavaa tietoa ja tukea järkevään lääkkeiden käyttöön.

Erityisosaamistani on lääkityksen kokonaisuuden arviointi. Teemme yhteistyötä myös lääkäri Risto Laitilan kanssa. Hän voi tehdä tarvittaessa muutoksia lääkitykseesi, jos arvioimme sen yhdessä tarpeelliseksi. Toki kunnioitamme aina säännöllistä hoitavaa tahoa, jos sellainen on olemassa. Moniammatillinen yhteistyö on arkipäivää myös julkisen terveydenhuollon kanssa. Vastuut eri ammattiryhmien välillä säilyvät ennallaan.

Jyväskylän alueella lääkehoidon kokonaisuuden arviointipalveluni saa kotikäynteinä tai varaamalla ajan vastaanotolle. Välimatka ei ole kuitenkaan este, jos on huolia omassa tai omaisen lääkityksessä. Pienikin asia on aina kysymisen arvoinen.

Puolueetonta neuvontaa ilman sitoumuksia

Lääkehoidon Turva ei myy lääkkeitä. Lääketeollisuuteen ei ole sitoumuksia.

Tarvitsetko apua?

Etäpalvelut ovat helppokäyttöiset ja opastan tarvittaessa vaikka puhelimitse alkuun. Tarvitset vain tietokoneen, kannettavan, tabletin tai älypuhelimen, jossa on kamera ja asennettuna Google Chrome -selain. Palvelut maksetaan pankki- tai luottokortilla turvallisesti.

Voit ostaa myös pelkän maksukoodin lapsiesi, vanhempiesi tai myöhempää käyttöä varten ilman että käytät sillä kertaa palvelua. Tämä helpottaa iäkkään palvelunkäyttöä. Ja mikä lahjaidea hankkia lahjakortti!

Etäpalveluihin kannattaa kysyä apua

Linkki Medics24 ajanvaraussivulle

https://medics24.com/fi/palvelut/maria-makela/

Jos kalenterista ei löydy sopivaa aikaa, niin voit aina ottaa yhteyttä ja tiedustella. Päivystänkin satunnaisesti eri aikoihin.

Ammattilaiset

Sosiaali- ja terveysalan ammatinharjoittajat  ympäri Suomea ovatkin jo löytäneet hyvin Medics24 kautta lääkäri Risto Laitilan kanssa yhteisen Vastuulääkäripakettimme. Myös isommille yrityksille löytyy nyt omat pakettinsa. (Yli 10 hengen yrityksille palvelun saa kysymällä tarjousta.) Palaute palveluista on ollut todella hyvää ja on ollut ilo olla avuksi.

Haluamme laajentaa palveluitamme  ja vastata hoivakotien ja kotihoitoyritysten tarpeisiin. Kehitetään yhdessä toimintanne laatua ja lääkitysturvallisuutta.

Hoivakotiauditoinnit ovat hyvä esimerkki toiminnan kehityksen apuvälineistä.

Lääkeneuvontaa annan myös lääkäreille ja hoitajille, jos vastaan tulee haastavampia kysymyksia. Selvitetään ne yhdessä!

Nähdään linjoilla!